Sobni copati za abrahama

Napravite originalni rođendanski poklon.

Rođendan je vrijeme za maženje, a papuče su sjajan način da ugodite slavljeniku uz potpunu udobnost. Pružite im osjećaj luksuza uz par luksuznih papuča koje će svaki korak učiniti još posebnijim. Personalizirane papuče poklon su koji će se cijeniti i koristiti sa srcem.

Počni oblikovanjem.

Izrada uniktnih papuča za rođendan ili godišnjicu.

  1. Odaberite svoj stil: Prilikom izrade unikatnih papuča imate potpunu slobodu odabira stila. Možete birati između različitih materijala, boja i uzoraka te ih prilagoditi ukusu slavljenika.
  2. Personalizirana poruka: Dodajte osobni pečat dodavanjem poruke, imena ili godina. To će dar učiniti  još posebnijim.
  3. Uključite detajle iz vašeg prijateljstva: Možda možete uključiti detajle  koji odražavaju vaše prijateljstvo kao što  su posebni motivi, smiješni citati ili privatne šale.

Poklon za godišnjicu ili Abrahama: Ako papuče poklanjate kao dar za godišnjicu ili Abrahama, možete dodati odgovarajući broj ili datum na njih kako biste obilježili važnu godišnjicu.

Poklon za dječaka ili djevojčicu: Unikatne papuče su odlična ideja i za dječake i za djevojčice. Možete odabrati stil koji odgovora njihovim željama i iznenaditi ih papučama koje su praktične, elegantne i personalizirane s vašom porukom.