Papuče su sve popularniji poslovni poklon koji će zasigurno impresionirati vaše poslovne partnere ili zaposlenike. Poklonite kvalitetan i koristan poklon s tiskanim ili izvezenim logom vašeg poduzeča i proširite vidljivost vašeg brenda na izvanredan način.

Zašto poslovni poklon? Kao što znate, poslovni poklon dokazano povećavaju prepoznatljivost brenda, ubrzavaju prodaju i jačaju pripadnost poduzeću. I nema boljeg poklona od papuča koje ljudi zapravo koristimo svaki dan! Vaši kupci i zaposlenici će vas se sjećati svaki dan kada budu udobno hodalj u jedinstvenim papučama vašeg poduzeče.

Nemojte samo darovati, poklonite iskustvo i osjećaj pripadnosti. Poklonite papuče Vučko i prilagodite ih svojim željama.

Pošaljite svoj upit štro prije i osigurajte pravovremenu izradu. Povjerite nam da ćemo zajedno stvoriti nezaboravno iskustvo koje će ojačati vaš brend.

Promotivne papuče Vučko ističu

--- |

Slovenska proizdvodnja i bogata tradicija: s više od 40 godina tradicije u proizvodnji papuča nudimo vam proizvode koji su rezultat bogate baštine i iskustva.

 

Širok izbor modela i veličina: nudimo vam širok izbor različitih veličina. Na taj način ćete moći odabrati one koji najbolje  odgovaraju vašim potrebama.

 

Flekibilnost i inovativnost: budući da vjerujemo, da svako poduzeće ima svoju jedinstvenu viziju, dopuštamo vam da dizajnirate svoje papuče v skladu s vašim potrebama i pomažemo vam da svoju viziju pretvorite u stvarnost.

 

Tehnologija: koristimo najnoviju tehnologiju u proizvodnji i dizajnu papuča. Uz aktivno istraživanje i želju za najboljom tehnologijom na području tiska i vezenja, naši su procesi uvijek na najvišoj razini.

 

Brza izrada i isporuka: Shvaćamo da je vrijeme ključno, stoga nastojimo brzo izraditi vašu narudžbu i osigurati isporuku u željenem roku.

Odaberi tehniku završene obrade

Prelistaj promotivni katalog

Često postavljana pitanja

Koja je minimalna količina narudžbe za promotivne papuče?

Minimalna količina za narudžbu promotivnih papuča po promotivnim cijenama je 50 pari papuča. U slučaju narudžbe manje od 50 pari, naplaćuje se dodatna naknada za obradu od 35,00 € + PDV.

Možemo li dobiti uzorak promotivnih papuča prije narudžbe?

Naravno prije narudžbe možete dobiti uzorak promotivnih papuča na pregled. Izrada uozaka papuča, naplaćuje se prema zahtjevnosti izrade i odabranoj tehnici. Ukoliko se odlučite, za narudžbu izrada uzoraka para promotivnih papuča možete se odbiti od všr narudžbe. Ukoliko se ne odlučite za narudžbu, cijena uzoraka je nešto veća. Za dodatne i točne informacije stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas na info@vucko.si.

Gdje mogu vidjeti promotivne verzije papuča i njihve cijene?

Cijene i sve varijante promotivnih papuča možete vidjeti u našem promotivnom katalogu kojemu možete pristupiti u odjeljku pitanja u kojem se trenutno nalazite.

Je li kupnja promotivnih papuča dostupna i fizičkim osobama?

Naravno, i kao fizička osoba možete kupiti promotivne papuče, no kod  narudžbe morate voditi računa o minimalnoj količini, a to je 50 pari papuča. U slučaju narudžbe manje od 50 pari, naplaćuje se dodatna naknada za obradu od 35,00 € + ddv.

Koje veličine papuča trebam odabrati?

Veličine papuča birajte prema tome kome su namijene. Ako naručujete papuče za odrasle, najčešće se naručuju brojevi 39/40, 41/42 i 43/44.

Kako se lakše odlučiti između vezenja ili tiska?

Predlažemo da pročitate više o tisku i vezenju u gornjim odjeljcima gdje smoprikupili neke osnovne informacije o tehnikama koje koristimo u našoj tvrtki kako bismo vam pomogli da se odlučite između vezenja ili tiska.

Koliki su troškovi slanja?

Trošak dostave ovisi o dimenzijama pošiljke naručene robe, težini pošiljke ili dostavnoj službi a uključuje troškove dostave i pakiranja.

Kada će moja narudžba bizi isporučena?

Čim se izvrši plaćanje narudžbe krećemo u proizvodnju vaših papuča. Izrada traje cca 14 radnih dana. Vrijeme izrade ovisi o složenosti i količini narudžbe. Izuzetak su mjeseci kolovoz, studeni ili prosinac kada možete očekivati duže vrijeme izrade zbog povećanog broja upita i veće popunjenosti. Kada je vaša narudžba gotova predajemo je dostavnoj službi koja će sljedeći radni dan dostaviti pošiljku na odabranu adresu.

Dostavljate li naručeni promotivni materijal i izvan Slovenije?

Naravno! Narudžbe primljene putem naše internetske trgovine redovito dostavljamo iu Hrvatsku, Avstriju i Njemačku. Ukoliko želite robu primiti u drugim stranim državama, narudžbu možete izvršati putem e-mail, adrese, info@vucko.si. Na temelju vašeg upita poslat ćemo vam ponudu u najkraćem mogućem roku koja će sadržavati podatke o vremenu dostave i cijeni dostave koja ovisi o zemlji, težnji, domenzijama paketa i dostavnoj službi. Više informacija o troškovima dostave i tranzitnom vremenu za inozemstvo možete pronaći u općim uvjetima poslovanja.

Mogu li osobno preuzeti promotivne papuče?

Da, promotivne papuče moguće je osobno preuzeti na sjedištu poduzeća - na adresi Stanska vas ob Višnjici 17, 1295 Ivančna Gorica, ukoliko se o tome unaprijed odlučite i dogovorite prilikom narudžbe.

Jedan od proizvoda koje sam naručio je oštećen. Što učiniti?

U slučaju da neki od vaših proizvoda nedostaje ili je vaš proizvod oštećen, iskreno se ispičavamo zbog neugodnosti i molimo vas da nas što prije obavijestite na info@vucko.si, a mi ćemo se potruditi da reklamaciju riješimo u što kraćem roku.

Kojem kontaktu se mogu obratiti u slučaju prigovora?

U slučaju prigovora pišite nam na info@vucko.si, a mi ćemo se potruditi da vaš prigovor riješimo, u najkraćem mogućem roku.

Opći uvjeti suradnje

Pogoji sodelovanja - promocijski copati po naročilu

Postopek naročila

Naročnik izpolni in odda obrazec za povpraševanje promocijskih copat. Naročnik je odgovoren za zagotovitev točnih in popolnih informacij pri oddaji naročila, vključno s specifikacijami izdelka in kontaktnimi podatki. Podjetje Vučko d.o.o. (v nadaljevanju proizvajalec) na podlagi prejetih podatkov sestavi okvirno ponudbo. Ponudba je veljavna, ko se stranki dogovorita o vseh podrobnostih izdelave, vključno s predvidenim okvirnim rokom za izdelavo in dostavo naročila. Po prejemu plačila proizvajalec izdela vzorčni par copatov in naročniku pošlje fotografijo v potrditev (razen če dogovor med naročnikom in proizvajalcem določa drugače).

Odobritev vzorca s strani naročnika velja kot potrditev naročila za izdelavo, naročilo gre v serijsko izdelavo po prejemu te potrditve.

Cene in plačilni pogoji

Cene promocijskih copatov in ponudba je opredeljena v veljavnem Promocijskem katalogu, ki je objavljen na uradni spletni strani podjetja. Proizvajalec si pridržuje pravico do spremembe cen v kolikor oceni, da bodo pri izdelavi nastali dodatni stroški, ki niso zajeti v osnovno ceno izdelave. 

Pogoji plačila

Začetek izdelave promocijskih copat, vzorčnega para copat ali digitalnega predogleda je možna izključno po plačilu predračuna. Oziroma če se z naročnikom izjemoma dogovori za drugačen način plačila.

Spremembe in odpovedi naročil

Sprememba naročila je možna s strani proizvajalca ali naročnika vse do trenutka potrditve vzorca. V primeru sprememb vzorca lahko nastanejo dodatni stroški in/ali se podaljša rok izdelave. Spremembe se obračunajo po veljavnem ceniku o spremembi vzorca. V kolikor je naročilo že v procesu proizvodnje, sprememba ali odpoved naročila ni več mogoča oziroma naročnik krije vse stroške, ki so nastali v proizvodnem procesu do trenutka odpovedi in/ali spremembe.

Cenik o spremembi vzorca

V brezplačno izdelavo vzorca je vključena 1 sprememba pozicije grafike na izdelku ali sprememba barve materiala (ni vključena sprememba barve tiska). Vsaka nadaljnja sprememba se obračuna od 25€+ddv oziroma se obračuna po dogovoru s proizvajalcem, glede tip spremembe. V primeru spremembe vzorca se lahko spremeni tudi dogovorjeni dobavni rok. (V primeru spremembe potiska se zaračuna cena novega tiska in strošek nove priprave za tisk.)

Dobavni roki in dostava

Okvirni rok izdelave promocijskih copatov (v obdobju od 1. januarja do 1. novembra) je 14 delovnih dni od potrditve vzorčnega para copat (ta šteje kot potrditev naročila za izdelavo). Točnejši rok izdelave določi proizvajalec na podlagi podatkov, ki jih naročnik poda na obrazcu za povpraševanje in na podlagi drugih podatkov, ki jih poda naročnik. Na rok izdelave vpliva zahtevnost izdelave končnega izdelka, dobavljivost željenih materialov in količina. 

Dobavni rok se lahko spremeni v primeru nepredvidljivih okoliščin, kot so ne-dobavljivost materiala, logistične težave ali višje sile. V tem primeru proizvajalec naročnika obvesti o podaljšanju dobavnega roka v najkrajšem možnem času. V primeru zamude pri dobavi zaradi upravičenih razlogov, proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno nastalo škodo.

Intelektualna lastnina

Vsi dizajni, grafike in druge vsebine, ki jih ustvari ali posreduje naročnik v okviru naročila promocijskih copatov, ostanejo intelektualna lastnina naročnika.

Proizvajalec ne pridobi nobenih pravic do intelektualne lastnine naročnika, razen v obsegu, ki je potreben za izvedbo naročila in izpolnitev obveznosti do naročnika ali v primeru, da je grafiko za naročnika pripravil proizvajalec in se o tem sporazumeta.

Naročnik jamči, da ima pravico uporabljati vsebine, ki jih posreduje proizvajalcu, vključno z dovoljenjem za uporabo blagovnih znamk, avtorskih pravic ali drugih intelektualnih pravic tretjih oseb.

Uporaba in distribucija dizajnov

Dizajni, ustvarjeni za naročnika v okviru naročila promocijskih copatov, se lahko uporabljajo izključno za izdelavo in dobavo copatov naročniku. Brez izrecnega pisnega ali ustnega soglasja naročnika proizvajalec ne sme uporabiti ali distribuirati dizajnov za druge namene ali naročnike, v kolikor je dizajn last naročnika. 

Naročnik (v kolikor ni podal druge zahteve) soglaša, da lahko proizvajalec uporablja slike izdelanih copatov, vključno s posameznimi dizajni, v svojem katalogu, marketinških kampanjah in drugih promocijskih materialih kot reference za prikaz možnih izdelkov. 

Omejitve glede uporabe blagovnih znamk in avtorskih pravic

Naročnik je odgovoren za zagotovitev, da dizajni, ki jih posreduje proizvajalcu, ne kršijo nobenih intelektualnih pravic tretjih oseb, vključno z blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami.

Proizvajalec si pridržuje pravico zavrniti izdelavo ali distribucijo dizajnov, ki bi lahko kršili intelektualne pravice tretjih oseb.

Odgovornost za vsebino grafike

Naročnik jamči, da je vsebina grafike, ki jo posreduje proizvajalcu, zakonita in da ima vse potrebne pravice za njeno uporabo.

Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne kršitve intelektualne lastnine ali druge pravne težave, ki izhajajo iz uporabe predložene grafike s strani naročnika.

Jezik in prevodi

Komunikacija med naročnikom in proizvajalcem ter obdelava naročil potekata prednostno v slovenskem jeziku. Naročnik lahko zahteva prevod pogodbe ali drugih dokumentov v drug jezik, vendar si proizvajalec pridržuje pravico do zaračunavanja dodatnih stroškov za prevod, razen če je drugače dogovorjeno. V primeru kakršnih koli neskladij med prevodom in izvirnim dokumentom, se šteje, da velja izvirni dokument v slovenskem jeziku.

Politika zasebnosti in varstva osebnih podatkov v skladu z zakonodajo.

Ispuni obrazac i pošalji upit ↓

Obrazac vas vodi kroz sve informacije koje su nam potrebne za izradu vaše ponude. Uz obrazac možete priložiti i sve potrebne grafike.